Förråd - Lappträskstugan

Förråd

Lappträskstugan erbjuder robusta förråd av flera olika modeller och storlekar för extern förvaring. Bygger snabbt en redskapsboda och få enkelt ett extra utrymme för lagring.Vi har både en- och tvårums modeller. Två rums byggnaden har separata gångdörrar så ena rummet kan exempelvis användas som förråd och andra som gästrum. Förrådsbyggnad går att isolera både tak, golv och väggar ifall man vill hålla det frostfritt.

Förrådet levereras obehandlat och måste ytbehandlas före användning. Ytan på både in- och utsida är hyvlad så lämplig ytbehandling är lasyr. Går också att täckmåla.

Lappträskstugan levererar förrådbyggsatser där allt trämaterial är färdigt längd kapat så man enbart kan ägna sig åt det roliga arbetet med att montera delarna.

Våra uteförråd levereras standard med pardörr som är 1,6 m bred vilket gör det enkelt att lasta in och ut större maskiner och annat. Ena dörren är gångdörr och är försedd med ett vanligt låshus. Den andra dörren har en spanjolett stängnings beslag. Som alternativ har vi också med enkeldörr.

Förråden levereras i standardutförande utan golv. Det nedersta timmervarvet har en tryckimpregnerad syll så byggnaden kan även monteras direkt på en grusbädd.

Enkelt att köpa

Att beställa ett förråd från oss är enkelt.

Maila beställningen. Beskriv vad ni önskar beställa, namn, telefonnummer, leveransadress, önskad leveranstid och eventuella andra önskemål så är det klart. Vi återkopplar med att maila en orderbekräftelse. Bifogar också en grundritning så ni kan göra grundarbetet före det att leveransen anländer. Betalning är mot faktura strax före leverans (vi har både bankgiro och swish) eller mot varuefterkrav. Mot varuefterkrav innebär att ni löser ut sändningen hos vår speditör som fraktar sändningen. Ange önskat betalningssätt.

Beställa här i webshopen är bekvämt. Gå in på sidan för vald prudukt och kryssa för det som önskas samt skicka beställningen via varukorg och kassan. Orderbekräftelse och betalning är på samma sätt som för beställning via mail.

Det går också bra att ringa in beställningen. Vi behöver då samma uppgifter som mail alternativet och även mailadress eller postadress.  Orderbekräftelse och ritning skickas då via mail eller brevpost. Betalning är på samma sätt som beställning via mail.

Våra förråd modeller

Tillbehör som kan väljas till

Tillbehör shingel till yttertak

Komplett shingel till yttertak

Pris från: 3860 kr

Tillbehör plåt till yttertak

Komplett plåt TP20 profil till yttertak

Pris från: 5400 kr

Tillbehör låscylinder,vred och trycke

Tillbehör låscylinder, vred och trycke

Pris: 600 kr

KONTAKT

Lappträskstugan

POSTADRESS
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA
BESÖKSADRESS
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK
MOBIL
Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58

Kalix bygg och plåt, vår leverantör av plåttak
Heco, vår leverantör av fästmaterial
Norra skogsägarna, vår leverantör av trävaror.
Icopal, vår leverantör av shingel