Förråd

Förråd

Letar du efter robusta, och välbyggda byggsatser till förråd? Lappträskstugan kan erbjuda flera olika modeller och storlekar både med modernt pulpettak och traditionellt sadeltak. För flexibel användning av redskapsbodar finns även både en- och tvårums modeller. Två rums boda har separata gångdörrar så ena rummet kan exempelvis användas som förråd och andra som gästrum.

Uteförråd är oumbärliga då det gäller att förvara ex. gräsklippare, snöslungor, snöskotrar, trädgårdsredskap, utemöbler, cyklar och grillar. Den ersätter ju i regel ett uppvärmt utrymme inomhus. Om du behöver förråd för enkel förvaring så har vi storlekar från den minsta 5 kvm till 15 kvm och ifall du behöver större så finns attefalls storleken förråd 20 kvm. Ifall du har mycket mindre saker som skall lagras i förrådet så är ett tips att inreda med hyllor förslagsvis i 3-4 rader runt om. På så vis utnyttjas även volymen och det ryms förvånansvärt mycket även i en mindre boda.

Redskapsskjul levereras standard med pardörr 16 x 19 men som tillval kan enkeldörr 8 x 19 väljas. Allt trämaterial till förråd byggsatsen är färdigt längd kapat så man kan enbart kan ägna sig åt det roliga arbetet med att montera delarna. Friggebod förrådet levereras obehandlat och måste ytbehandlas före användning. Ytan på både in- och utsida är hyvlad så lämplig ytbehandling är lasyr, tjärvitriol, järnvitriol eller träolja eventuellt med färgpigment. 

Byggnaderna levereras som monteringssatser och är enkla att bygga upp då de är mycket förberedda. I sändningen bifogas utförliga montering instruktioner, ritningar och bilder.

Tillval till förråd

Tillval shingel till yttertak

Shingel till yttertak

Pris från: 2220 kr

Tillbehör plåt till yttertak

Plåt TP20 profil till yttertak

Pris från: 4020 kr

Tillbehör låscylinder,vred och trycke

Låssats

Pris: 650 kr

Ytterdörr 786 x 1890 mm

Enkeldörr i stället för pardörr

Pris: -1200 kr

KONTAKT

Postadress
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA

Besöksadress
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK

Mobil

Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58

Kalix Bygg och Plåt
Heco, vår leverantör av fästmaterial
Norra skogsägarna, vår leverantör av trävaror.
Icopal, vår leverantör av shingel