Loftstugor

Med en loftstuga från Lappträskstugan ökar du inte bara trivselfaktorn på tomten. Det är också ett bra sätt att skaffa lite extra utrymme för gäster eller familjemedlemmar som kommer och hälsar på.

Fördelen med en loftstuga är att man kan ha sovplatserna i loftet. På så sätt frigörs golvyta på neder våning. Snedtaket i loftet gör att takhöjden inte blir lika stort som nere, men det har mindre betydelse då det används som övernattningsrum.

Allt trämaterial i våra byggsatser till loftstugor är färdigt längd kapat så monteringsarbetet består i enbart av det roliga att bygga ihop delarna till en färdig byggnad. För att ytterligare förenkla arbetet på byggplats så är vissa delar såsom altanflak 1 m och vindskivor färdigt ihop monterade från fabrik.

Enkelt att köpa

Att beställa en loftstuga från oss är enkelt.

Maila beställningen. Beskriv vad ni önskar beställa, namn, telefonnummer, leveransadress, önskad leveranstid och eventuella andra önskemål så är det klart. Vi återkopplar med att maila en orderbekräftelse. Bifogar också en grundritning så ni kan göra grundarbetet före det att leveransen anländer. Betalning är mot faktura strax före leverans (vi har både bankgiro och swish) eller mot varuefterkrav. Mot varuefterkrav innebär att ni löser ut sändningen hos vår speditör som fraktar sändningen. Ange önskat betalningssätt.

Beställa här i webshopen är bekvämt. Gå in på sidan för vald prudukt och kryssa för det som önskas samt skicka beställningen via varukorg och kassan. Orderbekräftelse och betalning är på samma sätt som för beställning via mail.

Det går också bra att ringa in beställningen. Vi behöver då samma uppgifter som mail alternativet och även mailadress eller postadress.  Orderbekräftelse och ritning skickas då via mail eller brevpost. Betalning är på samma sätt som beställning via mail.

Våra Loftstuga modeller

Tillbehör som kan väljas till

Komplett shingel till yttertak

Pris från: 5600 kr

Komplett plåt till yttertak

Pris från: 7000 kr

Förberett isolerat tak(ej isolering)

Pris från: 2880 kr

Förberett isolerat golv (ej isolering)

Pris från: 1980 kr

Låscylinder, vred och trycke

Pris från: 600 kr

KONTAKT

Lappträskstugan

POSTADRESS
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA
BESÖKSADRESS
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK
MOBIL
Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58