BETALNING OCH LEVERANSVILLKOR

Betalning

Vi har betalning alternativen antingen mot faktura strax före leverans eller mot varuefterkrav med avgift 750 kr. Betalning mot varuefterkrav görs till Schenker i samband med att den anländer till terminal.

 

Beställning 

Beställning kan göras endera i vår webshop, mail eller ringa.

Leverans

Vi anlitar DB Schenker för frakt av stugan. Kunden aviseras alltid i förväg innan sändningen anländer.

Leveransadressen och telefonnummer som skall aviseras på anges i beställningen. Om leveransadressen är byggplatsen så måste lossning med traktor eller truck med gafflar kunna ordnas. Om lossning inte kan ordnas på byggplats så kanske den kan göras någonstans i närheten.

Lossning betalas alltid av kunden.

Ifall lossning inte alls kan ordnas så fraktas sändningen till närmaste Schenker terminal. Transport till byggplats kan då göras med bilsläp. Paketen bryts och delas att det blir lämplig vikt för släpen. Ett annat alternativ är att anlita kranbil för utkörning. Vår erfarenhet är det är mycket kostsamt och många gånger dyrare än själva frakten. Pris lämnas på begäran.

Eventuell transportskada skall anmälas och antecknas på fraktsedel.

Leveranstid

Leveranstiden är två dagar till två veckor beroende på stugmodell och destination. Ange önskad leveranstid vid beställning om ni har sådan, annars så orderbekräftar närmaste.

KONTAKT

Lappträskstugan

POSTADRESS
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA
BESÖKSADRESS
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK
MOBIL
Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58