Köp- betalnings- och leveransvillkor

 

Om Lappträskstugan

Organisationsnummer: 559287-4282
Besöksadress: Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK
Postadress: Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA
E-post: info@lapptraskstugan.se
Mobil: 073 055 99 81, 070 220 99 48, 070 697 51 58
Bankgiro: 5238-9202

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail eller ring till oss med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Köpa på webbplatsen

För att få handla på vår webbplats måste du ha fyllt 18 år.

Betalning

Betalning är mot faktura med 10 dagars betaltid. Fakturan mailas strax före leverans och om mailadress saknas så skickas den med post. Betalning är till bankgiro och bankgironummer finns på fakturan. Vid försenad betalning utgår årlig dröjsmålsränta med 8 % från förfallodagen. Dessutom debiteras påminnelse avgift 60 kr.

Återtagandeförbehåll

Lappträskstugan förbehåller sig äganderätten till det sålda godset och rätt att ta tillbaka godset till dess att hela köpeskillingen är betald.

Kreditprövning

Lappträskstugan gör sedvanliga kreditprövningar och förbehåller sig rätten att stoppa leveranser till personer som prövas ej vara kreditvärdiga eller har betalningsanmärkningar. Vid frågor kontakta oss för närmare information.

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress eller om sådan saknas så sändes den med post. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, avisering, leveranstid, fakturerings- och leveransadress. Skulle någon uppgift inte stämma eller saknas ber vi er omedelbart att kontakta oss via e-post för rättelse/komplettering. Observera att faktureringsuppgifterna kan komma att användas för en eventuell kreditprövning så det är viktigt att uppgifterna stämmer.

Leverans

Våra normala leveranstider är 2-5 veckor. Under högsäsong är det emellertid längre. Om förseningar i leveransen utifrån bekräftad leveranstid skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss. Vi anlitar lokal speditör för frakt av våra stugor. Kunden aviseras minst 1 dag före och någon timme innan sändningen anländer.

Leveransadressen och telefonnummer som skall aviseras anges alltid i beställningen av stugan. För att lossa sändningen så måste köpare ordna med traktor eller truck som har pallgafflar. Om lossning inte kan ordnas på byggplats så kanske den kan göras någonstans i närheten och sedan transporteras med ex. bilsläp. Lossning betalas alltid av köpare.

Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25 % moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Priset som anges på webbplatsen vid inköpstillfället är det pris som gäller. Lappträskstugan äger rätt att ändra offererade priser utan föregående avisering.

Offerters giltlighet

Given offert gäller för accept under 30 dagar efter angivet offertdatum.

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt:

Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelande ska skickas till oss via e-post eller ringa.  I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Outlöst sändning

Outlöst sändning eller om kund inte ordnat lossning så att sändningen går i retur debiteras med returfrakt till Lappträskstugan.

Ångerrätten gäller inte vid

Specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.

Reklamation

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så skall det vid mottagandet antecknas på följesedeln eller annan handling. Dold skada skall anmälas snarast, dock senast 7 dagar efter mottagandet av sändningen.

Hur går du tillväga vid reklamation?

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till Lappträskstugan där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Om det inte lyckas av oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid av oss godkänd reklamation. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden.

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, försenad leverans, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Garanti

Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare, Lappträskstugan lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats, leverantörers prishöjningar samt slutförsäljning av produkter. Lappträskstugan förbehåller sig rätten till ändring av information av produkt, priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden utan föregående avisering.

Länkar till tredje parts webplatser

Länkar i denna publikation möjliggör att också lämna denna server. De länkade webbplatserna kontrolleras inte av Lappträskstugan och Lappträskstugan bär därför inget som helst ansvar för innehållet i sådana webbplatser.

KONTAKT

Postadress
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA

Besöksadress
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK

Mobil

Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58

Kalix Bygg och Plåt
Heco, vår leverantör av fästmaterial
Norra skogsägarna, vår leverantör av trävaror.
Icopal, vår leverantör av shingel