Lappträskstugan

Lappträskstugan är ett familjeföretag som tillverkar och säljer stugor i hela Norden och enstaka till andra länder. Vi har 25 års erfarenhet av produkten så det borgar för säkra leveranser och stort kunnande av produkten. Stugmodellerna består av attefallshus, friggebodar, bastustugor, loftstugor och förråds byggnader. En stor del av vår försäljning utgörs av byggnader som vi skräddarsyr efter kunders önskemål.

Stugorna tillverkas av 45 mm tjocka timmerprofiler. Dessa och övrigt trämaterial kommer från skogarna i norra Sverige således sen vuxet och med täta årsringar. Täta årsringar gör att trämaterialet blir mycket motståndskraftigt mot väder och vind. 

Vår affärs ide är att leverera monteringssatser som är så färdiga som möjligt till högsta kvalitet, med kort leveranstid och till konkurrenskraftiga priser. Genom åren har vi också erfarit att allt detta har vi lyckats med. Många positiva omdömen och återkommande kunder är tecken på det.

Vi kallar materialet som vi levererar för monteringssats och det är till ordets rätta betydelse. Allt, exempelvis takbrädor, golvbrädor, reglar, dörr- och fönsterfoder är kapat till rätta längder.  Bara att montera. Behöver inte lägga ner tid och arbete på att kapa en hög med trävaror som annars kan köpas billigare i trävaruhandeln. Delar som lavar, vindskivor, altanflak (1 m)  är också färdigt ihop monterade, färdigt att lägga på plats. Knutarna är tillverkade med presspassning mycket täta och skall slås ihop med hjälp av slagkloss och tyngre handslägga.

Våra nyckelord är:

  • Kunden i fokus
  • Högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser
  • Snabba leveranser
  • Flexibilitet om kunders önskemål

KONTAKT

Postadress
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA

Besöksadress
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK

Mobil

Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58

Kalix Bygg och Plåt
Heco, vår leverantör av fästmaterial
Norra skogsägarna, vår leverantör av trävaror.
Icopal, vår leverantör av shingel