Friggebodar

Ska du bygga en friggeboda för att skapa lite extra utrymme? Ta då en titt på våra olika modeller och storlekar av stugor. Du bygger snabbt gäststugan med hjälp av vår friggeboda byggsats och utförliga ritningar samt anvisningar som bifogas med leveransen. För att göra det ännu enklare så är allt trämaterial färdigt längd kapat så det är bara det roliga som återstår nämligen att montera.
Våra friggebodar har ett vackert utseende tycker många och på köpet får man dessutom en kvalitetsstuga som varar i många år.

Enkelt att köpa

Att beställa friggeboda från oss är enkelt.

Maila beställningen. Beskriv vad ni önskar beställa, namn, telefonnummer, leveransadress, önskad leveranstid och eventuella andra önskemål så är det klart. Vi återkopplar med att maila en orderbekräftelse. Bifogar också en grundritning så ni kan göra grundarbetet före det att leveransen anländer. Betalning är mot faktura strax före leverans (vi har både bankgiro och swish) eller mot varuefterkrav. Mot varuefterkrav innebär att ni löser ut sändningen hos vår speditör som fraktar sändningen. Ange önskat betalningssätt.

Beställa här i webshopen är bekvämt. Gå in på sidan för vald prudukt och kryssa för det som önskas samt skicka beställningen via varukorg och kassan. Orderbekräftelse och betalning är på samma sätt som för beställning via mail.

Det går också bra att ringa in beställningen. Vi behöver då samma uppgifter som mail alternativet och även mailadress eller postadress.  Orderbekräftelse och ritning skickas då via mail eller brevpost. Betalning är på samma sätt som beställning via mail.

Våra friggeboda modeller

Tillbehör som kan väljas till

Komplett shingel till yttertak

Pris från: 2720 kr

Komplett plåt till yttertak

Pris från: 3560 kr

Förberett isolerat tak(ej isolering)

Pris från: 1040 kr

Förberett isolerat golv (ej isolering)

Pris från: 780 kr

Altan 1 m med räcken

Pris från: 2800 kr

Altandäck 2,5 m

 
Pris från: 4160 kr

Låscylinder, vred och trycke

Pris: 600 kr

KONTAKT

Lappträskstugan

POSTADRESS
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA
BESÖKSADRESS
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK
MOBIL
Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58