Attefallshus - Lappträskstugan

Attefallshus

Attefallshus får uppföras i bostadshusets omedelbara närhet. Den högsta höjden från mark till taknock får vara högst 4,0 meter. Du kan bygga flera attefallstugor, men den totala byggnadsarean får inte överstiga 25 kvadratmeter. Huset kan användas antingen som en självständig bostad (komplementbostadshus) eller som exempelvis förråd, gäststuga eller garage (komplementbyggnad).

Om du uppför attefallhus närmare gränsen än 4,5 meter krävs berörda grannars medgivande. Medgivandet bör vara skriftligt.Tala med byggnadsnämnden i din kommun vad som gäller. Vi hjälper till med ritningar om det behövs.

Lappträskstugan har attefallsstugor modeller med funktionella planlösningar. Vi har stor flexibilitet vad gäller placering av fönster och dörrar och ändringar i planlösningen.

Våra attefall stugor är lätta att bygga. Allt trämaterial är färdigt längdkapat. Återstår det som är roligt tycker många nämligen att montera byggsatsen.

Enkelt att köpa

Att beställa friggeboda från oss är enkelt.

Maila beställningen. Beskriv vad ni önskar beställa, namn, telefonnummer, leveransadress, önskad leveranstid och eventuella andra önskemål så är det klart. Vi återkopplar med att maila en orderbekräftelse. Bifogar också en grundritning så ni kan göra grundarbetet före det att leveransen anländer. Betalning är mot faktura strax före leverans (vi har både bankgiro och swish) eller mot varuefterkrav. Mot varuefterkrav innebär att ni löser ut sändningen hos vår speditör som fraktar sändningen. Ange önskat betalningssätt.

Beställa här i webshopen är bekvämt. Gå in på sidan för vald prudukt och kryssa för det som önskas samt skicka beställningen via varukorg och kassan. Orderbekräftelse och betalning är på samma sätt som för beställning via mail.

Det går också bra att ringa in beställningen. Vi behöver då samma uppgifter som mail alternativet och även mailadress eller postadress.  Orderbekräftelse och ritning skickas då via mail eller brevpost. Betalning är på samma sätt som beställning via mail.

Våra attefallsstugor

Tillbehör som kan väljas till

Tillbehör shingel till yttertak

Komplett shingel till yttertak

Pris från: 6500 kr

Tillbehör altan 1 m

Tillbehör altan 1 m med räcken

Pris från: 3600 kr

Tillbehör plåt till yttertak

Komplett plåt TP20 profil till yttertak

Pris från: 8480 kr

Tillbehör altandäck 2,5 m

Altandäck 2,5 m utan räcken

Pris från: 5300 kr

Tillbehör låscylinder, vred och trycke

Tillbehör låscylinder, vred och trycke

Pris: 600 kr

Tillbehör förberett isolerat tak

Förberett isolerat tak (ej isolering)

Pris från: 4100 kr

Tillbehör förberett isolerat golv

Förberett isolerat golv (ej isolering)

Pris från: 3000 kr

KONTAKT

Lappträskstugan

POSTADRESS
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA
BESÖKSADRESS
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK
MOBIL
Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58

Kalix bygg och plåt, vår leverantör av plåttak
Heco, vår leverantör av fästmaterial
Norra skogsägarna, vår leverantör av trävaror.
Icopal, vår leverantör av shingel