Grillstugor - Lappträskstugan

Grillstuga Vildmark

Vad är mysigare än att sitta i grillstugan framför en öppen eld och bara njuta, grilla och släcka törsten med en god dryck? Grillstuga Vildmark rymmer 10 – 15 personer fördelat på 5 st bänkar. Vår grillkåta har 3 st öppningsbara fönster, och en dörr alla med avtagbara spröjs. Grillen är utvändigt klädd med timmerprofil och har 6 st bord. I centrum finns en plåtinsats att elda i. Utrymmet mellan timmerprofil och plåtinsats döljs av ett raster som har till uppgift att bilda en ridå för röken. Invändigt av grillen finns utrymme för ved  och annat. Grillbordet är försedd med ett grillgaller, stekhälls ring och kaffepanna krok.

Enkelt att köpa

Att beställa en Grillstuga Vildmark från oss är enkelt.

Maila beställningen. Beskriv vad ni önskar beställa, namn, telefonnummer, leveransadress, önskad leveranstid och eventuella andra önskemål så är det klart. Vi återkopplar med att maila en orderbekräftelse. Bifogar också en grundritning så ni kan göra grundarbetet före det att leveransen anländer. Betalning är mot faktura strax före leverans (vi har både bankgiro och swish) eller mot varuefterkrav. Mot varuefterkrav innebär att ni löser ut sändningen hos vår speditör som fraktar sändningen. Ange önskat betalningssätt.

Beställa här i webshopen är bekvämt. Gå in på sidan för vald prudukt och kryssa för det som önskas samt skicka beställningen via varukorg och kassan. Orderbekräftelse och betalning är på samma sätt som för beställning via mail.

Det går också bra att ringa in beställningen. Vi behöver då samma uppgifter som mail alternativet och även mailadress eller postadress.  Orderbekräftelse och ritning skickas då via mail eller brevpost. Betalning är på samma sätt som beställning via mail.

Grillstuga Vildmark
Grillstuga Vildmark
39 800 kr

KONTAKT

Lappträskstugan

POSTADRESS
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA
BESÖKSADRESS
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK
MOBIL
Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58

Kalix bygg och plåt, vår leverantör av plåttak
Heco, vår leverantör av fästmaterial
Norra skogsägarna, vår leverantör av trävaror.
Icopal, vår leverantör av shingel