Bastustugor

Utebastu för hälsa och välbefinnande. Lappträskstugan har ett flertal modeller och storlekar av bastustugor både i traditionell stil och modernare funkismodeller. Storlekar allt från attefallstuga till den minsta på 5 kvadratmeter. Du hittar säkert någon vedeldad bastustuga som stämmer med dina önskemål. Om inte så tillverkar vi en. Vi har stort kunnande och utrustning för att ta fram unika lösningar. Ta gärna kontakt med oss!

Våra bastubyggsatser är enkla att montera. Allt ingående trämaterial är färdigt längd kapat. I en bastu är också många delar som lavar, ränna, vindskivor och schakt färdigt ihop monterat vilket förenklar arbetet mycket på byggplats.  

Våra bastubyggnader har ett tätt spontat golv i basturummet, lutande från motstående väggar mot en tryckimpregnerad ränna i mitten på golvet. En väl beprövad konstruktion  som kommer från sauna ursprungslandet Finland.
Som tillval levererar vi ett omfattande vedeldnings paket innehållande:

Enkelt att köpa

Att beställa en bastustuga från oss är enkelt.

Maila beställningen. Beskriv vad ni önskar beställa, namn, telefonnummer, leveransadress, önskad leveranstid och eventuella andra önskemål så är det klart. Vi återkopplar med att maila en orderbekräftelse. Bifogar också en grundritning så ni kan göra grundarbetet före det att leveransen anländer. Betalning är mot faktura strax före leverans (vi har både bankgiro och swish) eller mot varuefterkrav. Mot varuefterkrav innebär att ni löser ut sändningen hos vår speditör som fraktar sändningen. Ange önskat betalningssätt.

Beställa här i webshopen är bekvämt. Gå in på sidan för vald prudukt och kryssa för det som önskas samt skicka beställningen via varukorg och kassan. Orderbekräftelse och betalning är på samma sätt som för beställning via mail.

Det går också bra att ringa in beställningen. Vi behöver då samma uppgifter som mail alternativet och även mailadress eller postadress.  Orderbekräftelse och ritning skickas då via mail eller brevpost. Betalning är på samma sätt som beställning via mail.

Våra bastustuga modeller

Komplett vedeldningspaket

Pris från: 10 960 kr

Vattenvärmare skorstensmodell

Pris: 2500 kr

Komplett shingel till yttertak

Pris från: 2720 kr

Komplett plåt till yttertak

Pris från: 4100 kr

Förberett isolerat tak(ej isolering)

Pris från: 1040 kr

Förberett isolerat golv (ej isolering)

Pris från: 600 kr

Altan 1 m med räcken

Pris från: 2800 kr

Altandäck 2,5 m

 
Pris från: 4160 kr

Låscylinder, vred och trycke

Pris: 600 kr

KONTAKT

Lappträskstugan

POSTADRESS
Västra Nikkala 63, 953 95 NIKKALA
BESÖKSADRESS
Kotivaara 26, 952 96 LAPPTRÄSK
MOBIL
Tomas 073 055 99 81
Peter 070 220 99 48
Jan-Erik 070 697 51 58